انگور درختی است با طول عمر زیاد کشت این درخت در برخی از کشورهای جهان صورت می گیرد در ایران نیز درخت انگور به صورت وسیع کشت می شود .ایران از نظر میزان تولید انگور در جهان در رده هفتم قرار دارد و در این بین ایتالیا ،چین و آمریکا بیشترین میزان تولید انگور را دارا می باشند.نام علمی این گیاه Vitis vinifera می باشد. نوع بیدانه و کشمشی انگور از نظر شیرینی بهترین نوع است. البته انواع دانهدار بخاطر درشتی آنها از شکل بسیار زیبایی برخوردار هستند. عمر درخت انگور به طور متوسط۷۵ تا ۸۰ سال است. درخت انگور به ۲ تا ۳ ماه سرمای زمستانی نیاز دارد برای تامین این نیاز سرمایی دمایی بین ۷ تا ۱۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲ تا ۳ ماه لازم است.این گیاه حالت بوتهای و رونده دارد و دارای پیچک در مقابل بعضی از برگها میباشد.میوه انگور به نوع دانهدار و بیدانه تقسیم میشود. هر یک از این دو جور در رنگهای سرخ و سیاهو زرد و تقریباً سبز دیده میشوند. این میوه بهشتی که شامل ویتامین های A , B ، C می باشد هم چنین دارای مقداری منیزیم ، کلسیم ، آهن ، فسفر ، پتاسیم و آلبومین است .هر شخصی باید در روز انگور میل کند زیرا میوه ای ضد عفونی کننده است . امروزه در طب درمان های طبیعی ( نتروپت ) ، از رژیم های مختلف انگور استفاده می کنند . هم چنین این میوه را برای درمان بیماری های یبوست ، عوارض رماتیسم ، کم خونی و حتی پیش گیری از سرطان سودمند می دانند. کاشت درخت انگور : در این زمینه، بایستی همزمان دو کار متفاوت انجام گیرد: در حوزه نفوذ ( اطراف تنه ) می بایست نفوذپذیری را افزایش و روان آبی را کاهش داد به این منظور، باید این منطقه را شخم زد از مالچ و از مواد جاذب الرطوبه، کود دامی و مواد آلی نیز در این منطقه استفاده کرد. سطح زمین را بصورتی شیب بندی کرد که برای هر درختچه مو یک حوزه آبگیر ایجاد شود، بطوریکه این حوزه آبگیر در فاصله بین دو بوته مجاور تقسیم شده باشد، با این کارآبهای ناشی از بارندگی های فصلی را به سمت هربوته هدایت نموده و بدین ترتیب استفاده بهینه از نزولات جوی بعمل می آید. تامین نهال: نهال مورد استفاده از ارقام مرغوب تجاری ، سالم و با کیفیت انتخاب شود که تحت نظارت کمیته فنی نهال استان تولید ودارای گواهی بهداشتی از مدیریت حفظ نباتات و مورد تایید موسسه تحقیقات ثبت و گواهی بذر و نهال باشد، از نهال انگور سالم و مناسب برای تازه خوری که دارای حبه درشت، بازار پسند، بیدانه و خاصیت حمل و نقل بالا باشد استفاده شود. ارتفاع نهال حداقل ۳۰ سانتیمتر و قطر آن یک سانتیمتر سن نهال از زمان کاشت قلمه حداکثر ۲ سال باشد. برخی از انواع انگور که در ایران کشت می شوند عبارتند از : انگور کندری، انگور شاهرودی، انگور یاقوتی، انگور عسگری، انگور مهدی خانی، انگور بی دانه، انگور بی دانه قرمز، , انگورمهره، انگور شانی،انگور ریش بابا،انگور کشمشی، انگور چیرکینک بستک، انگور صاحبی، انگور فخری،انگور نباتی، انگور شاهانی، انگور یزدانی، انگور مراغه ای ، انگور خلیلی، انگور گوهر، انگور لعل حسینی، انگور دم خروسی، انگوررازقی شیرازی، انگورالوان، انگور شصت عروسان،انگور نارا، انگور مادر وبچه، انگور مسکه، انگور گزنه ای، انگور ملائی، انگور مثقالی، انگور ورچه ای...
فروش نهال انگور بی دانه سفید و قرمز نام: انگور کشمشی سفید منشا:ایران نام علمی:sultanina زمان رسیدن محصول:میان رس اواسط مرداد عمر اقتصادی: بیش از 60سال مقدار قند:18 الی 26 درجه بریکس مقدار اسید: 7% میلی گرم در 100 سی سی شکل حبه: حبه گرد و بیضی به رنگ زرد و بی دانه
فروش نهال فخری نام:نهال انگور فخری منشا:ایران زمان رسیدن محصول:پیش رس اواسط تیر عمر اقتصادی: بیش از 60سال مقدار قند:18 الی 26 درجه بریکس مقدار اسید: حدود 7% میلی گرم در100 سی سی تحمل سرمای زمستانه:-15 الی – 18درجه شکل حبه: بیضی به رنگ زرد کاهی و شیرین
فروش نهال انگور شانی نام: انگور شانی منشا: ایران زمان رسیدن میوه: اواسط مهر ماه عمر اقتصادی: بیش از 60 سال تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی شکل حبه:گرد وبیضی درشت سیاه رنگ و دانه دار
فروش نهال انگور صاحبی نام: نهال انگور صاحبی منشا: ایران زمان رسیدن میوه: اواسط مرداد ماه عمر اقتصادی: بیش از 60 سال تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی شکل حبه:گرد وبیضی درشت قرمز رنگ و دانه دار
فروش نهال انگور قزل نام: نهال انگور قزل منشا: ایران زمان رسیدن میوه: اواسط مهر ماه عمر اقتصادی: بیش از 60 سال تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی شکل حبه:گرد وبیضی درشت قرمز رنگ و دانه دار
فروش نهال انگور حسینی نام: نهال انگور حسینی لعل منشا: ایران زمان رسیدن میوه: اوایل مهر ماه عمر اقتصادی: بیش از 60 سال تحمل سرمای زمستانه: -15c الی -18c مقدار قند: 18 الی 23 درجه بریکس مقدار اسید: 0.5 میلی گرم در100 سی سی شکل حبه:بیضی درشت زرد رنگ